Velkommen til Synne, Vårin, Oddrun og John Vegard Bjørklund sin blogg. Vi er tilbake i Tromsø etter 6 mnd på reise til New Zealand.

Copyright © 2008 Bjørklund. All private pictures in this blog are copyrighted Oddrun and John Bjørklund Norway, and may NOT be distributed.


torsdag 1. mai 2008

Nå reiser vi herfra...

Ja da var vi "ferdige" her i Dunedin, og starter hjemreisen vår i morgen ettermiddag. Det er i grunn godt å være på vei, spesielt siden hele New Zealand er pakket ned i koffertene våre, og vi har problemer med å få med oss alt... Men det skal nok gå skal dere se... med litt vekt oppå går det meste igjen...... Ha ha...

*****



På tirsdag var vi på flyplassen å sa "goodbye" til Felix, Fideli, Filippa, Åsa og Truls. De dro på en liten svipptur til Brisbane (Australia), og er borte når vi reiser. Det var trasig å måtte si "ha det" til folk man har fått så godt kontakt med og har vært så mye sammen med. Vi har blitt ordentlig godt kjent med hele gjengen, og forhåpentligvis er ikke veien fra Tromsø til Stavanger lengre enn at vi tar turen dit innimellom. De er i allefall SVÆRT velkommen til oss når tid som helst. I morra skal vi innom Ida for å klemme litt før vi reiser, også hun har vært super-duper, og ungene og John har vært mye med Ida og Felix på diverse utflukter her i Dunedin-området. Tusen takk til hele gjengen for å gjøre oppholdet vårt vanvittig bra her nede, dere er alle sammen en skikkelig herlig bønsj med folk, og som sagt - døra er alltid åpen for dere.



*****


Ellers har de siste dagene gått med til pakking. Vi slipper heldigvis å vaske huset - for det tar landlorden seg av. Men gudbedremeg hvor mye greier det går an å samle i løpet av noen få måndeder. Det burde faktisk innføres en lov som sier at "nok er nok". Selv om vi fikk solgt en del ting i går og i dag, er det utrolig hvor mye vi har klart å hamstre. Kjakene (koffertene) er helt breddfulle! Det er ikke helt usannsynlig at John pådrar seg en ny skiveprolaps i ryggen.. uff da.



*****


Så om reisen vår. I morgen ettermiddag, klokken 16.50 går flyet fra Dunedin til Auckland. Der må vi overnatte ei natt, før flyet til Honolulu går 11.00 om mogenen. Etter skjema skal vi lande kl 21.45 i Honolulu, og da bærer det rett til hotellet vårt som ligger på Waikikii beach. Det blir nok bra. Etter late og sløve 7 dager i tropevarme (forhåpentligvis) skal vi til LA og Disneyland. Vi har booket rom på et Disneyhotell, og vil være der i tre netter. To dagspass til fornøyelsesparken er også bestilt. Etter mye fart og morro drar vi "direkte" fra LA, via Heathrow og Oslo til Tromsø. Vi er hjemme 13 mai, kl 20.10.

*****

Hvis vi kommer oss på et nett som ikke er alt for tregt vil vi prøve å legge ut bilder fra reisen. Så følg med, og skriv hilsener. Det er alltid koselig. Nedenfor har vi lagt ut noen bilder fra Dunedin. Nyt!




So long, and see you soon.... (også dere i MacAndrew).

Over og ut fra Dunedin.

1 kommentar:

Endre sa...

Hei dere.

God tur hjem. Gleder oss til å møtes i sommer.

Endre, Trine og Lara