Velkommen til Synne, Vårin, Oddrun og John Vegard Bjørklund sin blogg. Vi er tilbake i Tromsø etter 6 mnd på reise til New Zealand.

Copyright © 2008 Bjørklund. All private pictures in this blog are copyrighted Oddrun and John Bjørklund Norway, and may NOT be distributed.


søndag 4. mai 2008

HAWAII - og Waikikii beach

Da var vi kommet til Hawaii, nærmere bestemt Outrigger Waikikii on the beach. Hotellet ligger altså midt på Waikikii beach, og 20 meter fra vannkanten. Waikikii beach ligger tett ved Honolulu. Vi kom i går kveld, og har ikke rukket å sett så mye ennå, men det er svært og utrolig fint her. I tillegg skal det ligge en stor dyrepark og akvarium like ved hotellet, og dit må vi jo selvsagt. Flyturen hit gikk også flotters. 8,5 timer med jentene var slettes ikke så verst, men vi var alle sliten når vi omsider kom frem.



Når vi finner kabelen for å overføre bilder til pcen skal vi få lagt opp bilder.



Over og ut for denne gang.

1 kommentar:

Filippa, Fideli, Felix, Asa & Truls sa...

Ha De kjære venner! Vi kommer til å savne dere - eller - vi savner DERE alle. Felix spurte i dag morges om Synne o Vårin også skulle på Palyschoolen....men ack nej! Vi sa att dere sitter på en strand å koser dokk på Hawaii - så jeg regner med at det blir en del rolle spill der ungarna reiser till Hawaii..hi hi hi

Men men - Tusen takk for alt! Det er få som er som dere og vi er så glade for å ha blitt kjent med dere alle fire. Vi gleder oss tils vi ses igen! Njut nu av de resterende ukene dere har av denne store turen! Det drøyer til det skjer igjen - men då kanskje vi skal ta Australia next time...Gleder meg til det!

Kos o klem o mega KRAM från alle oss i Dunedin!!!

Åsa, Truls, Filippa, Fideli & Felix