Velkommen til Synne, Vårin, Oddrun og John Vegard Bjørklund sin blogg. Vi er tilbake i Tromsø etter 6 mnd på reise til New Zealand.

Copyright © 2008 Bjørklund. All private pictures in this blog are copyrighted Oddrun and John Bjørklund Norway, and may NOT be distributed.


søndag 13. april 2008

Queenstown, Arrowtown og Moeraki boulders

På torsdagen dro hele gjengen på kjøretur til Queenstown. Vi kjørte sørover mot Milton og opp mot Alexandra og Cromwell. På veien dit stoppet vi å lunsjet i Lawrence, og kafeen Yellow Tree. Skikkelig bra denne gangen også. Etter litt mat og is bar det videre til Queenstown. På ettermiddagen/kvelden dro vi ut å spiste middag på en koselig restaurant nede i havnen.







Bildet av stranda/havnen i Queenstown. Synne i rød jakke, Vårin i grønn bukse, og mor som går like foran. Helt topp tur.








Vårin og far fant riktig tonen her nede. Her får far hjelp til å bære posen...



*****



Dagen etter dro vi på "shopping" i Queenstown, før vi kjørte mot Arrowtown. Den byen var så spesiell at den måtte vi vise til mor og far. Når vi var mett og hadde sett oss ferdig i Arrowtown kjørte vi hjemover igjen. Denne gangen kjørte vi via Ranfurly og Palmerston, og fikk oss et lite kveldsstopp på Moeraki boulders. Det var skikkelig bra, og alle koste seg skikkelig mye på turen. Ikke minst ungene som fikk sett video i bilen og spist is både hist og pist...



Her er far (langt borte), mor, Synne, Vårin og John på Moeraki boulders.






Vårin, Synne, mor og far. I bakgrunnen kan man se Moeraki, landsbyen som bouldersene ligger ved.... he he.... godt norsk dette herane...




Synne på en boulder....





Og da måtte jo Vårin også prøve...

1 kommentar:

Anonym sa...

Følgende kommentarer fikk jeg fra Ulrik da han så det fine bildet med han far og Vårin. "Oj se, dem går for å se på kjokkodiller", og når Georg ser det fine bildet av onkel og Vårin på steinen, sier han " der e Vårin og jonkel" he he.
Flotte bilder. Og for å være tilbake til fjortistida: Klemz:)