Velkommen til Synne, Vårin, Oddrun og John Vegard Bjørklund sin blogg. Vi er tilbake i Tromsø etter 6 mnd på reise til New Zealand.

Copyright © 2008 Bjørklund. All private pictures in this blog are copyrighted Oddrun and John Bjørklund Norway, and may NOT be distributed.


søndag 13. april 2008

I dag reiste mor og far

Ja nå er ei uke slutt allerede, og i dag reiste mor og far videre til Seattle og Boston. På formiddagen, før de dro, tok vi oss en liten søndagstur til den botaniske hagen. Etterpå kjørte vi opp til Signal Hill slik at mor og far kunne se den fantastiske utsikten over byen.



Bak mor og far kan dere se peninsulaen (halvøya) hvor albatrossene er.




Havna i Dunedin


Nok et bilde av peninsulaen.


Oj, der snek det seg inn et bilde fra stien til Tunnel beach...

*****



Heldigvis har været vært skikkelig bra her nede denne uka, med solskinn og gode temperaturer. Det skal også legges til at avisene her skriver at denne sommeren er den beste på 107 år, vi gjentar.... 107 ÅR. Snakk om timing...





*****



Ja det var det vi hadde å melde i denne omgangen. Vi håper at mor og far har hatt det koselig her nede og at de har fått opplevd og sett mye nytt og spennende. Vi har i allefall koset oss skikkelig denne uka, og er veldig glade for at at det ikke er så lenge til vi ser dem igjen. God tur videre mamma og pappa. O.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hello you guys!!!!!
Som alltid skulle vi virkelig ha vært der... Men siden vinterstormen atter en gang forbarmet seg over oss i dag, og vi er jo godt vant til snø og vind her ute på landet, så holder vanedyrene fra Strømstad seg hjemme. Med oss går alt vell. Med to rabbagaster, et evig oppussingsobjekt av et hus, og med eksamener på løpende bånd, så er det nok best å befinne seg på 70 grader nord..... Håper dere alle har det helt topp. Gleder oss vedlig til maidagen dere atter setter føttene i moderbyen. Klemmer Helga og Co.